Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Kerstpakketten met Rituals


Kerstpakketten met Rituals

Rituals pakketten

Bezorg uw medewerkers een lach op het gezicht tijdens de kerstdagen en geef een Rituals pakket cadeau. Rituals pakketten zijn ontzettend populair geworden de afgelopen jaren. Als u uw collega’s en relaties wilt bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar, is een Rituals pakket hier zeker geschikt voor. Een Rituals pakket zit vol ontspanningsproducten. Deze producten zijn gebaseerd op eeuwenoude Aziatische tradities. Het zijn pakketten gevuld met heerlijke doucheschuim, olie, badschuim, scrub, bodylotion en parfum. Daarnaast hebben we producten die zorgen voor extra sfeer in huis. Zo hebben wij bijvoorbeeld ook pakketten waar geurkaarsen of geurstokjes voor in huis in zitten. Bij Kerstpakkettenwereld vindt u een ruim assortiment aan Rituals pakketten waar u gegarandeerd een pakket tussen vindt die bij uw bedrijf en huisstijl past. 

Rituals pakketten personaliseren

Door uw medewerkers wat extra ontspanning te bieden tijdens de kerstdagen kunnen zij in het volgende jaar weer optimaal presteren. Een gepersonaliseerd Rituals pakket is hier een perfecte optie voor. De Rituals pakketten kunnen goedkoop voor u gepersonaliseerd worden. Zo kunnen de Rituals pakketten bijvoorbeeld voorzien worden van een bedrukte sticker met uw bedrijfsgegevens. U kunt er ook voor kiezen om een persoonlijk wenskaartje namens uw bedrijf toe te voegen aan het Rituals pakket. 

Online Rituals pakketten bestellen

Bij Kerstpakkettenwereld kunt u eenvoudig en snel een Rituals pakket bestellen. Wanneer u op zoek bent naar een origineel kerstpakket, is een Rituals kerstpakket zeker aan te raden. Rituals vervaardigt haar ingrediënten uit duurzame bronnen en houdt tijdens haar productieproces rekening met het milieu. Hierdoor is een Rituals pakket ook ideaal wanneer u een duurzaam geschenk wilt doen aan uw klanten en zakenrelaties. Naast de mooie Rituals pakketten die wij voor u in de aanbieding hebben, kunt u bij Kerstpakkettenwereld ook zelf een kerstpakket samenstellen. Hiervoor kunt u het beste contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag bij het creëren van het perfecte kerstpakket.