Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Kerstpakketten van € 100,00 tot € 130,00

Kerstpakketten van €100 tot €130

De meest exclusieve kerstpakketten vindt u in de categorie kerstpakketten van €100 tot €130. Hier hebben wij bijvoorbeeld het authentiek Aziatische kerstpakket, met vele etenswaren om een complete Aziatische maaltijd op tafel te zetten. Met een kerstpakket van €100 tot €130 kunt u uw werknemers duidelijk maken dat al het harde werk van het afgelopen jaar erg gewaardeerd wordt.

 

Ruim assortiment kerstpakketten van €100 tot €130

Vaak gaat het uitpakken van een kerstpakket niet om de inhoud maar om het idee dat u als werkgever moeite heeft gedaan om iets leuks uit te zoeken. Natuurlijk is het wel leuk als de inhoud ook daadwerkelijk bruikbaar is. Met ons assortiment kerstpakketten zit er voor u altijd iets leuks tussen! U kunt natuurlijk altijd gratis en vrijblijvend een digitale offerte aanvragen. U weet dan altijd waar u aan toe bent en komt niet voor verrassingen te staan.

 

Levering kerstpakketten van €100 tot €130

De kerstpakketten van €100 tot €130 kunnen het beste zo vroeg mogelijk besteld worden, zodat u ervan verzekerd bent dat u ze ruim op tijd in huis heeft. U kunt de kerstpakketten bijvoorbeeld uitdelen bij een kerstborrel of u kunt iedereen een waardebon geven voor een kerstpakket, waarmee ze deze bij u op kunnen halen. De persoonlijke touch vindt iedereen leuk, en daar kunt u met een kerstpakket voor zorgen!