Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Kerstpakketten van € 20,00 tot € 30,00

Kesrtpakketen van €20 tot €30

Kerstpakketten van €20 tot €30 zijn goed gevulde kerstpakketten voor schappelijke prijs. Ondanks de lage prijzen zit er een enorme diversiteit aan kwaliteitsproducten in die uw eindejaarsgeschenk tot een absoluut succes maken! Het verrassingselement van een kerstpakket is vaak het spannendste voor iedereen. Wat zal uw werkgever dit jaar bedacht hebben? Stem de kerstpakketten af op de interesses van uw medewerkers en zorg zo dat u ze kunt verrassen met een persoonlijk kerstpakket.

Ruim assortiment kerstpakketten van €20 tot €30

Als leverancier van uw kerstpakketten hebben wij een enorm ruim assortiment aan kerstpakketten van €20 tot €30. Als blijk van waardering op het einde van het jaar geeft u uw medewerkers een kerstpakket. Daarbij gaat het niet alleen om de inhoud, maar is het wel leuk als u uw medewerkers iets passends kan schenken. Of het nou een bierpakket of een tapaspakket is, bij ons zal u gegarandeerd een passend pakket voor al uw medewerkers vinden. Heeft u een BBQ liefhebber in dienst? Schenk diegene dan een mooi kerstpakket uitgerust met allerlei BBQ benodigdheden. Uw werknemers zullen u eeuwig dankbaar zijn!

Levering kerstpakketen van €20 tot €30

Het leveren van kerstpakketten van €20 tot €30 is bij ons snel geregeld. Voor een gratis en vrijblijvende offerte mag u altijd contact met ons opnemen via de mail, telefoon of chat. Zodra u helemaal tevreden bent en een bestelling kerstpakketten bij ons plaatst, gaan we samen met u in gesprek om een leveringsdatum af te spreken. Wel vragen we u uw bestelling zo vroeg mogelijk door te geven in verband met de drukte aan het einde van het jaar. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat u uw kerstpakketten op tijd in huis heeft en niet met lege handen komt te staan!