Gratis verzending
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Kerstpakketten van € 75,00 tot € 100,00

Er komen geen producten overeen met de selectie

Kerstpakketten van € 75,00 tot € 100,00

Kerstpakketten van €50 tot €60

Er is voor iedereen wat te vinden in de categorie kerstpakketten van €50 tot €60. Met ons grote assortiment aan producten en kerstpakketten van hoge kwaliteit zorgen wij dat u altijd een mooi en uniek pakket kan vinden. Het hele gezin gezellig bij elkaar rondom de kerstboom en samen de kerstpakketten uitpakken is een van de mooiste momenten tijdens kerst. Elk jaar is het weer een verrassing wat er in het pakket zit. Verken de interesses van uw medewerkers en geef ze een passend pakket waar ze lang van kunnen genieten.

Ruim assortiment kerstpakketten van €50 tot €60

Wij als Kerstpakkettenwereld beschikken over een ruim assortiment aan kerstpakketten van €50 tot €60 met vele verschillende producten. De grootste blijk van waardering aan het einde van het jaar is het welbekende kerstpakket. Dat u een kerstpakket aan uw medewerkers geeft is natuurlijk al mooi. Maar als ze er ook echt iets aan hebben heeft u het helemaal goed gedaan! Houden uw werknemers wel van een hapje? Geef ze dan een mooi tapaspakket waar ze avonden lang van kunnen genieten!

Levering kerstpakketten van €50 tot €60

Wij zorgen dat de levering van uw kerstpakketten van €50 tot €60 gemakkelijk en snel is geregeld. Indien u er al uit bent welke kerstpakketten u wilt kunt direct een bestelling plaatsen op onze website. Nog niet zeker van uw keuze? Dan mag u altijd contact met ons opnemen via de mail, chat of per telefoon voor een persoonlijke offerte. Deze is natuurlijk gratis en vrijblijvend. Pas als alles dan naar wens is plaatsen we uw bestelling en spreken we samen met u een afleveringsdatum af. Zo heeft u altijd op tijd uw kerstpakketten in huis!