Kerstpakketten van € 75,00 tot € 100,00

De kerstpakketten in de categorie van €75 tot €100 zijn goed gevulde kerstpakketten. Een kerstpakket is een blijk van waardering aan je medewerkers. Met een kerstpakket kun je je relaties aan het einde van het jaar bedanken voor hun inzet van het afgelopen jaar. Kerstpakketten zijn hiervoor al tientallen jaren de belangrijkste blijk van waardering. De kerstpakketten zorgen ervoor dat je medewerkers ook in het nieuwe jaar weer met goede zin aan het werk gaan voor jouw bedrijf. Wanneer je een kerstpakket open maakt, is het altijd een enorme verrassing voor iedereen wat er nou precies in zit. Kom achter de interesses van je medewerkers en verras ze met een origineel en persoonlijk kerstpakket!
Meer lezen >
Contact met Job Moeite met kiezen? Start chat
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.
1 - 0 van 0 resultaten
Er komen geen producten overeen met de selectie
1 - 0 van 0 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Kerstpakketten van € 75,00 tot € 100,00 bestellen

Bij Kerstpakkettenwereld vind je een ruim assortiment aan kerstpakketten in de categorie van €75 tot €100. Ons assortiment wordt geselecteerd bij de beste leveranciers zodat je altijd gegarandeerd bent van de beste kwaliteit kerstpakketten. Onze website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk opgezet zodat je makkelijk de juiste kerstpakketten kunt vinden in ons assortiment. Zo kun je kiezen uit kerstpakketten in verschillende prijsklassen, waardoor je uitsluitend kerstpakketten te zien krijgt die binnen jouw budget vallen. Daarnaast hebben wij kerstpakketten in verschillende thema’s. Alle kerstpakketten worden geleverd in een mooie geschenkdoos.

Meer lezen >

Kerstpakketten van € 75,00 tot € 100,00 met logo

Kerstpakketten kun je makkelijk en snel bestellen bij Kerstpakkettenwereld! Het bestellen van de kerstpakketten is al mogelijk vanaf 6 stuks. Bij het bestellen van de kerstpakketten heb je de keuze om de pakketten te verzenden naar één adres of verzending naar meerdere adressen. Bij verzending naar meerdere adressen kan je de kerstpakketten thuis laten bezorgen bij al je relaties. Wanneer je nog vragen of specifieke wensen hebt, kun je contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons makkelijk bereiken via de chat, mail of telefoon.

Meer lezen >